Villa Santa Maria

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Villa Santa Maria is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,546.00

SKU: 10e2b22739ce Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Villa Santa Maria met Chalets.nu. Gelegen op slechts 500 m van het centrum van Spa, ligt deze schitterende 19de eeuwse kasteelvilla. Hier spreekt alles tot de verbeelding. Kom binnen langs de imposante hal en ontdek verschillende zithoeken, het biljart en de langgerekte tafel voor een gezellig feestmaal. Ontspannen doet u in de originele wijnkelder, onder de zonnebank of in de sauna. De grote slaapkamers werden origineel ingericht en schitterend gedecoreerd. Ook buiten is aan alles gedacht: een partijtje tafeltennis of petanque en voor de kleinsten is er een trampoline. Maak ’s avonds een vuurtje in de vuurmanden, tel de vallende sterren… en al uw wensen komen uit. Spa staat bekend om zijn thermale baden, het casino, de vele groene bossen en natuurlijk de nabijheid van ’s werelds bekende F1 circuit in Francorchamps. Groepen jongeren zijn niet toegelaten.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Villa Santa Maria voor 15 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Villa Santa Maria

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château