Vill. de Vacances Waulsort, B

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Vill. de Vacances Waulsort, B is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

249.00

SKU: 95b6dc50deef Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Vill. de Vacances Waulsort, B met Chalets.nu. Dit geschakelde vakantiehuis voor 5 personen is praktisch ingericht voor een aangename vakantie in de Ardennen. Het vakantiehuis is gelegen op Bungalowpark Waulsort, een klein vakantiepark waar 43 wooneenheden te vinden zijn. Het vakantiepark bevindt zich in het gelijknamige plaatsje Waulsort, gelegen op de rotsen van de Maasvallei. Maak eens een wandeling naar het uitzichtpunt van de Maasvallei. Breng tijdens uw vakantie in de Ardennen zeker een bezoek aan het uitnodigende stadje Dinant en de Franse stad Givet. Beide plaatsen zijn op 10 km afstand gelegen. Tijdens de zomer kunt u de boot nemen, die tussen de beide plaatsen vaart. Een bezoek aan de vele bezienswaardigheden in de buurt, zoals het kasteel van Freyr, de tuinen van Annevoie, de railbike in Falaën, de grotten van Han met wildpark, de grotten van Pont d’Arcole in Hastière en de citadel van Dinant maken uw vakantie compleet. Stap op de fiets, in een kajak of verken de omgeving tijdens een ontspannen paardrijtocht. Voor de kinderen is een kleine speeltuin op het vakantiepark aanwezig. Het gezamenlijk buitenbad is geopend in juni, juli en augustus.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Vill. de Vacances Waulsort, B voor 5 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Vill. de Vacances Waulsort, B

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trieux des Sarts
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique