Vill. de vacances Vencimont,A

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Vill. de vacances Vencimont,A is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

286.00

SKU: 6ac62c0dfdb6 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Vill. de vacances Vencimont,A met Chalets.nu. Dit gemoedelijke vakantiehuis voor 6 personen bevindt zich op het kleinschalige bungalowpark Vencimont, in het uiterste zuiden van België tegen de Franse grens in Gedinne-Vencimont, circa 30 km ten zuiden van Dinant. Het park ligt in de omgeving van 2 valleien, ‘Haute-Meuse’ en ‘Semois’, die indrukwekkende uitzichten bieden. De streek wordt vooral gekenmerkt door uitgebreide bosgebieden. In de omgeving kunt u kajakken, mountainbiken, vissen en paardrijden. Leuke uitstapjes kunt u maken naar Bouillon 30 km, Dinant 30 km, de grotten van Han 25 km en het boekendorp Redu 15 km. Op het bungalowpark van in totaal 22 hectare staan 50 houten bungalows, waarvan de helft vrijstaand is en de andere helft van het type twee-onder-één-kap. Rondom de bungalows heeft u veel ruimte. Het vakantiepark heeft diverse faciliteiten, zoals een speeltuin, tennisbaan en volleybal/basketbalterrein.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Vill. de vacances Vencimont,A voor 6 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Vill. de vacances Vencimont,A

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Droles d’écureuil
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau