Vennhaus Coremans

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Vennhaus Coremans is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

991.00

SKU: fdd38971b75d Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Vennhaus Coremans met Chalets.nu. Het “Vennhaus” is een authentieke hoeve (1872) in het wandel-& langlauf/skigebied van de Hoge Venen in de Oostkantons van België.Het woonhuis telt 33 slaapplaatsen.Vanop het grote zuiderterras (18m x 8m) heb je een uniek en rustgevend uitzicht over de vallei van de Warchenne, s avonds ideaal om sterren te kijken.De living (12m x 5m) garandeert gezellige lange avonden aan tafel en bij de grote haard. In de aparte leeshoek (8m x 4m) vinden ook de kinderen hun plekje. De keuken is gerenoveerd en de vloer is verlaagd. Binnen een straal van 10km liggen het meer en de burcht van Robertville, de Warche, het wandel-& langlaufgebied van de Hoge Venen, de skipiste van Ovifat, de hoofdstad Eupen met zijn mooie natuurstenen huizen en gezellige pleintjes in de boven- en benedenstad, het charmante stadje Malmedy met zijn gezellige carnaval, spoorfietsen op een oude spoorlijn door de venen en de meren van Robertville en van Bütgenbach (zwemmen, varen, surfen). Net over de Duitse grens het stadje Monschau met zijn nauwe straatjes, vakwerkhuisjes, terrasjes en Middeleeuwse burcht, het skigebied van de Eifel.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Vennhaus Coremans voor 33 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Vennhaus Coremans

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trieux des Sarts