Residenz Zur Buchenallee

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Residenz Zur Buchenallee is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

442.00

Boek nu uw vakantie naar Residenz Zur Buchenallee met Chalets.nu. Dit modern ingerichte en ruime appartement is de combinatie van BE-1908 en BE-1909. De tussendoor wordt geopend en er worden een grote woonkamer en een grote eetkamer gecreëerd. Als extra luxe heb je nu ook de beschikking over twee keukens. Doordat de woning op de begane grond ligt, heb je je eigen terras met rechtstreekse toegang tot de gedeelde tuin, waarin zich speeltoestellen bevinden. De andere appartementen worden permanent bewoond en de bewoners maken amper gebruik van de tuin. Op ongeveer 50 meter afstand, naast de woning van de eigenaars, ligt een prachtige wellnessruimte met buitenjacuzzi, Finse sauna, infraroodsauna en stoomdouche. In principe is de wellness alleen tegen betaling beschikbaar, maar wanneer je hier een weekverblijf boekt, mag de gehele groep er 2 keer drie uur gratis gebruik van maken. Boek je een weekend, dan mag dat 1 keer.Burg Reuland ligt vlakbij de grens met zowel Duitsland als Luxemburg, waardoor je mogelijkheden genoeg hebt om leuke uitstapjes te maken. Ook de directe omgeving biedt veel moois. Ga bijvoorbeeld fietsen op de beroemde RAVeL-routes. Voor wat meer actie ga je naar het dichtbijgelegen East Belgium Action & Fun Center met o.a. een kartbaan. ’s Winters vind je langlaufpistes op korte afstand.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Residenz Zur Buchenallee voor 10 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Residenz Zur Buchenallee

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lisière du Bois
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Houppias
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie