Relais de la Poste

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Relais de la Poste is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

749.00

Boek nu uw vakantie naar Relais de la Poste met Chalets.nu. Deze vakantiewoning bestaat eigenlijk uit drie volledig autonome appartementen: één op de begane grond, één op de eerste verdieping en een studio op de tweede verdieping. Er is geen gemeenschappelijke ruimte, waardoor dit een ideaal verblijf is voor groepen tot 14 personen die er gedurende de dag gezamenlijk op uit willen trekken, maar ’s avonds hun privacy willen hebben. Bij mooi weer kunt u overigens wel met de hele groep lekker buiten zitten op het terras. De appartementen zijn allemaal modern en comfortabel, in een pand uit 1738 dat ooit dienst deed als koetshuis.Hoewel het complex dicht bij het centrum van Robertville ligt, is het gericht naar de groene heuvels, waardoor een gevoel van rust en landelijkheid bij u zal overheersen. Het meer van Robertville ligt op een steenworp afstand en de omgeving, de Hoge Venen, biedt alle gelegenheid voor wandelingen en fietstochten. En dan zijn leuke plaatsen als Spa en Monschau ook nog goed te bereiken.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Relais de la Poste voor 14 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Relais de la Poste

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lisière du Bois
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous