Oz Holiday cottage

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Oz Holiday cottage is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

265.00

SKU: 3dd0b956f3bc Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Oz Holiday cottage met Chalets.nu. Herbeleef de sprookjes uit uw kindertijd in dit aangename vakantiecottage op het platteland!De eigenaars hebben veel zorg besteed aan de details, zoals de verlichting, de bad-accessoires en de kleine flesjes “toverdrank”. Talrijk zijn de herinneringen aan de traditionele sprookjes. De kinderen zullen er zeker pret beleven en de volwassenen zullen de originaliteit ongetwijfeld waarderen. Het cottage heeft een mooi terras aan de straatzijde waar u op mooie dagen uw maaltijd kunt nuttigen. Wanneer het kouder is, kunt u zich warmen in de infraroodsauna binnen. Onder het dak is er een kinderen speelkamer, toegangelijk via een ladder op de muur (zie foto – het toegang is niet gemakkelijk voor jonge kinderen).In de streek zijn talrijke vrijetijdsactiviteiten mogelijk, of u nu van natuur, sport of ontspanning houdt. De eigenaars wonen aan de andere kant van het cottage en kunnen u eventueel op ideeën brengen!

Boek nu een heerlijke vakantie naar Oz Holiday cottage voor 4 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Oz Holiday cottage

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Monty