Moulin Herbeumont

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Moulin Herbeumont is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,669.00

SKU: 9a5b97ec793c Categorieën: , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Moulin Herbeumont met Chalets.nu. Het in het zuiden van de Ardennen gelegen vakantiehuis Moulin Herbeumont in Herbeumont is een waar monument, het molenrad is bewaard gebleven en de originele indeling is behouden. De Semois stroomt letterlijk onder uw raam door en bij laag water kunt u op de eilandjes in de rivier komen. Herbeumont is een vriendelijk dorpje 20 km ten oosten van Bouillon waar u de nodige voorzieningen treft om uw vakantie tot een succes te maken en ligt in de prachtige vallei van de Semois. De Semois heeft zich op zeer bijzondere manier een weg gebaand door het landschap waardoor schiereilandjes zijn ontstaan die zoals “Le Tombeau du G”eant” in Ucimont, heel beroemd zijn geworden. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of kajakken. Vanuit deze streek vertrok Godfried van Bouillon met zijn duizenden kruisvaarders. Overigens kan zijn imposante burcht nog altijd bezocht worden. Naast de vakantiewoning ligt een prachtig terras aan het water met tuinmeubels, hot tub, sauna en speeltoestellen. Vakantiehuis Moulin Herbeumont is als groepsaccommodatie de plek bij uitstek voor weekends met vrienden of familie. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Moulin Herbeumont voor 24 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specificaties: Moulin Herbeumont

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart