Les Trois Canards

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Les Trois Canards is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

629.00

SKU: d453d1625178 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Les Trois Canards met Chalets.nu. Voor wie van een Ardense woning houdt die zowel binnen als buiten de authentieke stijl behouden heeft, is dit het perfecte vakantieadres. Alle muren zijn van natuursteen en het plafond in de woonkamer heeft zijn prachtige welvingen behouden. Naast de woonkamer ligt nog een apart zitgedeelte waar u voor de houthaard het gevoel kunt krijgen enkele eeuwen terug in de tijd te zijn gegaan. Is er dan geen ruimte voor modern comfort? Integendeel! Alle voorzieningen zijn nieuw, zoals de keuken en de badkamers. En dan is er in een apart gebouw nog een sauna met douche. De onverwarmde serre is voornamelijk geschikt voor de zomer, maar uiteraard ook ’s winters toegankelijk. Bij mooi weer heeft u keuze te over op de terrassen en in de licht hellende tuin.Deze woning is onder BE-5500-25 ook voor maximaal 8 personen te huur, waarbij twee slaapvertrekken worden afgesloten.De woning ligt in het dal van de Lesse, waarin u op zo’n vijftig meter van de woning uw kano te water kunt laten. Door deze beschutte ligging is er sprake van een gunstig microklimaat. In de omgeving zijn er talrijke historische plaatsen te bezoeken, zoals kastelen, een priorij, de citadel van Dinant, maar tevens is er natuurschoon, zoals grotten, en zijn er mogelijkheden voor sportief vermaak.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Les Trois Canards voor 12 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Les Trois Canards

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Charles Quint