Les secrets du chat

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Les secrets du chat is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

346.00

Boek nu uw vakantie naar Les secrets du chat met Chalets.nu. Een leuke verrassing, deze originele en behaaglijke vakantiewoning! Gelegen in het centrum van een dorp, aan een rustig plein, bestaat deze vakantiewoning uit een loft die verdeeld is over meerdere verdiepingen. Er heerst zowel een “vintage” als een moderne sfeer, tussen enerzijds de op rommelmarkten opgetikte meubels en de bakstenen muren en anderzijds het comfort van volledig gerenoveerde lichtrijke vertrekken. Er staat een groot terras tot uw beschikking, waar u kunt genieten van een vrij uitzicht op het platteland!De vakantiewoning ligt net naast een aangelegde fietsroute (de “Ravel”) die naar de stad Ciney loopt via het platteland en typische dorpjes. De eigenaar van de vakantiewoning zal fietsen tot uw beschikking stellen.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Les secrets du chat voor 6 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Les secrets du chat

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trieux des Sarts
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Honnay
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Charmes