Les Contes de Salme

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Les Contes de Salme is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

2,546.00

Boek nu uw vakantie naar Les Contes de Salme met Chalets.nu. Dit luxe vakantiehuis ligt in het hartje van de Ardennen, tegenover het meer van Vielsal, ‘Lac des Doyards’. Het is een ideale accommodatie voor groepen die willen genieten van zowel natuur als comfort. Deze vakantiewoning is zeer sfeervol afgewerkt en biedt onder meer een sauna, jacuzzi, Turks stoombad, grote haard en speelruimte.Het groepshuis ligt zeer gunstig aan de rand van het dorpje Vielsalm, op 400 m van een vakantiepark met faciliteiten en op steenworp afstand van de bossen. Alle ingrediënten dus om heerlijk te ontspannen of juist om in alle rust te werken. Ook bestaat de mogelijkheid tot het huren van een compleet uitgeruste vergaderzaal met ruimte voor 120 personen. Het huis ligt dichtbij Brasserie & Restaurant les Contes de Salme.Behalve wandelen en fietsen, valt er vanuit de woning nog veel meer te ondernemen. Denk aan Malmédy, Spa, Coo (met Plopsa en de waterval), maar ook het noorden van Luxemburg. Allemaal op ongeveer een half uur rijden. Interessant zijn ook de vele monumenten en de musea gewijd aan het beruchte Ardennenoffensief.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Les Contes de Salme voor 28 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Les Contes de Salme

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur