Le Vieux Moulin 22

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Vieux Moulin 22 is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

2,307.00

Boek nu uw vakantie naar Le Vieux Moulin 22 met Chalets.nu. Deze oude watermolen dateert uit de 16e eeuw en is geheel gerenoveerd en met stijl ingericht. Het huis biedt een groot binnenzwembad, een sauna en een grote tuin, omheind door een rivier die na 4 kilometer uitmondt in de Semois. Het huis is ideaal voor familiebijeenkomsten of werkbesprekingen. Er is een woonkamer met open haard aanwezig en een geheel ingerichte open keuken met groot eetgedeelte. De slaapkamers zijn ruim en er zijn veel luxe badkamers aanwezig. Ook is er een poolbiljart en tafeltennistafel en u kunt heerlijk ontspannen bij het overdekte zwembad of in de sauna. Het huis ligt in een privé vallei met grote tuin met barbecue, een vijver en een rivier. De site is geclassificeerd als Natura 2000-gebied, dat is een zeldzame en opmerkelijke natuurlijke omgeving voor flora en fauna typisch voor de regio. De regio biedt maar liefst 51 wandelroutes en 8 mountainbikeroutes in het heuvelachtige landschap. 4 kilometer van het huis is Vresse-Sur-Semois waar u winkels en restaurants kunt vinden en op 6 kilometer ligt Laforet, een van de mooiste dorpen in Wallonië. Ook is er een dierentuin op 14 kilometer en het kasteel van Bouillon ligt 29 kilometer bij het huis vandaan.Alleen geschikt voor families of voor werkbesprekingen van bedrijven.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Vieux Moulin 22 voor 22 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Vieux Moulin 22

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lisière du Bois
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos