Le Petit Ruisseau

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Petit Ruisseau is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

808.00

SKU: 4d0fe7f703bf Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Petit Ruisseau met Chalets.nu. Aangekomen in Spa, rijdt u naar een rustig gelegen woonwijk, waar u aan het eind van een doodlopende weg uw vakantiehuis vindt. De groene omgeving geeft u de mogelijkheid om geheel tot uzelf te komen.Binnen in de woning zult u zich in een heuse wellness wanen, door de inbegrepen sauna en whirlpool. De open woonkamer met openhaard, die ook geschikt is als eetkamer, biedt ruimte voor het gehele gezelschap. Met zonnige dagen zult u buiten eten in het half open tuinhuisje of op het zuiden gelegen balkon. Het balkon biedt uizicht over ruim 2.000 m² tuin die omgeven is door een haag van bomen en een kleine beek. Bij de vakantiewoning liggen een volleybalterrein en een petanquebaan. Spa zou Spa niet zijn, zonder zijn vele thermaalbaden. Slechts op 2 km afstand, bevindt zich het centrum van Spa waar u alles behalve stil hoeft te zitten. Dagje winkelen, in de avond dineren en vervolgens naar het casino of een heerlijke wandeling in de bosrijke omgeving en u wagen aan een parachutesprong; het kan allemaal. Daarnaast kunt u een kijkje gaan nemen bij het racecircuit van Francorchamps en gedurende de winters kunt u zich uitleven op de vele langlauf- en Skipistes.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Petit Ruisseau voor 12 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Petit Ruisseau

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Honnay
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Grenier de Louise