Le Petit Cheval Blanc

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Petit Cheval Blanc is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

545.00

SKU: 1bf03431c910 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Petit Cheval Blanc met Chalets.nu. Dit 19e-eeuwse gebouw is van oorsprong een paardenstal en vormt nu een zeer charmante cottage. Het vakantiehuis is volledig gerenoveerd met natuurlijke materialen, waardoor er een zeer rustige sfeer heerst. Elke kamer is smaakvol ingericht en heeft kwaliteitsmeubilair en een aangrenzende badkamer met een grote, Italiaanse douche. De slaapkamer en badkamer op de parterre zijn ontworpen om personen met een mobiliteitsbeperking te kunnen onthalen. Je beschikt over een groot terras met uitzicht op de boomgaarden, waar je na een dag wandelen of fietsen kunt genieten van een lekkere maaltijd in de openlucht. De gîte is duurzaam gebouwd en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen. De muren zijn op een speciale manier gebouwd, waardoor ze zeer isolerend zijn. Verder is veel gebruik gemaakt van materialen uit de directe omgeving, zoals hout uit het bos en natuursteen. Ook binnen is bewust gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder verf op ecologische basis. Bovendien wekken zonnepanelen energie op. Ook water wordt op basis van zonne-energie verwarmd. Kortom, deze vakantiewoning weet duurzaamheid en comfort perfect te combineren.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Petit Cheval Blanc voor 8 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Petit Cheval Blanc

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Grange de Marcel
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur