Le Lodge des Contes

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Le Lodge des Contes is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

3,038.00

SKU: 7c1118f272f4 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Lodge des Contes met Chalets.nu. Dit vakantiehuis ligt tegenover het meer van Vielsalm, ‘Lac des Doyards’. Het heeft 9 slaapkamers voor 28 personen en een sauna, een jacuzzi, een Turks stoombad en een speelruimte. Ook kun je een vergaderzaal huren voor 120 personen.Het groepshuis ligt vlak bij Vielsalm en restaurant Les Contes de Salme. Maar breng ook eens een bezoek aan Malmédy, Spa, Coo en het noorden van Luxemburg. Interessant zijn ook de musea over het beruchte Ardennenoffensief.Verhuur voor evenementen, zoals bruiloften (met foto’s gemaakt door professionele fotografen), tv-shows, video-opnamen en reclamefoto’s, of professionele exploitatie van foto’s en video’s gemaakt vanuit de chalets, vereisen speciale zorg, onder het recht van het imago van de eigenaar. Neem voor deze verhuur contact met ons op om een regeling voor de afbeeldingen te treffen.Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. Bij gemeentelijke regelgeving is het verboden vuurwerk te maken in de buurt van het huis.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Lodge des Contes voor 28 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specificaties: Le Lodge des Contes

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart