Le Lavoir de Sainte Marie

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Lavoir de Sainte Marie is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,824.00

Boek nu uw vakantie naar Le Lavoir de Sainte Marie met Chalets.nu. In een klein rustig dorpje in het midden van de Ardennen, omgeven door een grote tuin, wordt dit zeer luxueuze huis aangeboden voor een onvergetelijk ontspannen verblijf. Het huis is volledig ontworpen om een perfecte zen- en luxueuze sfeer te garanderen. Grote ramen zorgen voor een prachtig licht door het hele huis, en er ontbreekt niets voor uw ontspanning: een grote sauna, mooi overdekt zwembad, een wijnbar met biljart en meerdere flat screen TV’s. De moderne keuken is volledig uitgerust en toegerust voor een groot gezelschap. Bijna elke kamer heeft een eigen badkamer. U vindt alle bedden opgemaakt met luxe beddengoed bij aankomst. De twee terrassen die u tot uw beschikking heeft, zijn slim aangelegd: een terras vol in de zon, het andere terras in de schaduw. De ideale plek om te genieten van een goede barbecue. U bevindt zich in het hart van de Ardennen, waar de prachtige natuur op u wacht om te voet of met de fiets te ontdekken. Het huis heeft een overdekte stalling voor uw fietsen. Al met al het ideale huis om volledig te ontspannen en uw batterij op te laden !

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Lavoir de Sainte Marie voor 15 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Lavoir de Sainte Marie

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Aux 4 Lanternes
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Ferme Tirou