Le jardin de Marjolaine

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le jardin de Marjolaine is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

634.00

SKU: cd71cf69fbcc Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le jardin de Marjolaine met Chalets.nu. Deze schitterende villa, gelegen tussen Stavelot en Trois-Ponts, heeft talrijke troeven! Onder meer de immense tuin, het verzorgde interieur en een ideale ligging om de Ardennen te ontdekken: alles is er voor een geslaagde vakantie!Achter de elegante architectuur van de villa gaat een verzorgd, licht, hedendaags interieur schuil. Dankzij de speelruimte in de garage (met salonhoek, airhockeytafel en tafelvoetbaltafel) en de wellnessruimte op de begane grond kan iedereen plezier beleven, zelfs bij regen. De prachtige landschapstuin die de villa omringt, is eveneens zeer knus en gezinnen zullen er helemaal weg van zijn. Verder zijn er ook een schommel, ligstoelen en een ruim afdakje voor maaltijden in de buitenlucht in elk seizoen tot je beschikking!Het centrum van Stavelot, de abdij en de brouwerijen bevinden zich op slechts 3 km. Het attractiepark Plopsa Coo, het circuit van Spa-Francorchamps en de prachtige stad Malmedy zijn allemaal in een straal van 10 km gelegen. Tot slot is deze streek ideaal voor wandel- en fietstochten, waarbij je van de frisse lucht kunt genieten!

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le jardin de Marjolaine voor 9 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le jardin de Marjolaine

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trieux des Sarts