Le Grand Moulin de Denée

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Grand Moulin de Denée is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

2,437.00

SKU: 4e18b99211ed Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Grand Moulin de Denée met Chalets.nu. Op enkele kilometers afstand van de Abdij Maredsous, in de vallei van La Molignée, ligt dit grote vakantiehuis. Ooit, in de 18e eeuw, was dit een watermolen. Het huis is zeer geschikt voor familiefeesten. Ook de naastgelegen zaal is te huur, desgewenst met professionele catering.In dit magnifieke huis is het ruimte die de klok slaat. Tot 36 personen kunnen hier terecht. De faciliteiten zijn op een dergelijk aantal bezoekers ingericht. Behalve het vakantiehuis is ook een bijgebouw te huur. Ook dit is compleet ingericht. Om het huis liggen heerlijke terrassen. Er is een omheind grasveld en er is een voetbalterrein. De regio biedt veel prachtigs: kastelen, panorama’s, wandelroutes en mountainbikeroutes. Tal van sportieve activiteiten zijn mogelijk: paardrijden, mountainbiken, klimmen, karten, parapenten en meer. Bij de Abdij van Maredsous (3,5km) proeft u heerlijk bier en kaas. Falaën (7km) is één van de mooiste plaatsen van Wallonië.Dit vakantiehuis is vooral geschikt om gezinnen en families te ontvangen, groepen bezoekers die de term ‘rust’ inhoud weten te geven.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Grand Moulin de Denée voor 36 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Grand Moulin de Denée

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Forge
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it