Le Gîte d’Hélène et Charles

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Gîte d’Hélène et Charles is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

734.00

SKU: 0c4643a37779 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Gîte d’Hélène et Charles met Chalets.nu. In het hart van de Ardennen, in een rustig dorp in de buurt van Redu en van de Euro Space Center, dit huis, heel oud, is gerenoveerd met smaak om U een bijzonder aangenaam verblijf te garanderen. Het huis heeft veel authenticiteit, en straalt een warme, elegante en gezellige sfeer. De charme gaat samen met het comfort, dankzij de recente renovatie. De woonkamer, met zijn grote open haard, is indrukwekkend, men voelt daar thuis. Een andere woonkamer is gewijd aan de televisie. De keuken is volledig uitgerust, en de drie badkamers zijn erg leuk. Het beddengoed is van hoge kwaliteit, en de kamers zijn ingericht naar een charmante sfeer : oude eiken deuren, balkenplafond, stenen muren. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst, en hout is gratis ter uw beschikking voor de open haard. Aan de buitenkant : een prachtig terras met uitzicht op het zwembad (verwarmd), waar U kunt genieten van een goede barbecue in de zon. Een sauna en een buitendouche zijn beschikbaar in de tuin. Zonder twijfel een geweldige plek voor liefhebbers van charme en comfort !

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Gîte d’Hélène et Charles voor 9 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Gîte d’Hélène et Charles

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Grenier de Louise
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos