Le Gîte d’Hamptay

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Gîte d’Hamptay is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

473.00

SKU: 37b50e85b45c Category: Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Gîte d’Hamptay met Chalets.nu. In het hart van Han sur Lesse ligt een leuke dorpswoning die opvalt door de kwaliteit van haar restauratie en van haar inrichting. Ze behield al haar oorspronkelijke charme, en combineert die met een aangenaam comfort. Zo heeft u de beschikking over een ruime woonkamer waar u kunt genieten bij de kachel. U kunt natuurlijk ook genieten van de stoomdouche, de sauna of de jacuzzi. U komt zeker niets te kort!Wandelliefhebbers kunnen ten volle profiteren van de vele tochten met vertrek aan de gîte. Han sur Lesse heeft verder fantastische mogelijkheden voor een uitstap met uw gezin, denk aan de grotten of het park van Han-sur-Lesse. Mooie winkels en gezellige restaurants vindt u in de steden rond Belvaux. Ook het boekendorp Redu en het Eurospace center zijn zeker het bezoeken waard.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Gîte d’Hamptay voor 15 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Gîte d’Hamptay

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Droles d’écureuil
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château