Le Clos du Château

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Le Clos du Château is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

602.00

Boek nu uw vakantie naar Le Clos du Château met Chalets.nu. Op een landgoed van 25 hectare, in de omgeving van Durbuy, ligt dit prachtige vakantiehuis. Dit huis is enkel geschikt voor gezinnen of families. De vakantiewoning bevindt zich in een gerestaureerd deel van de voormalige stallen. Op de begane grond is een groot woongedeelte met een open haard. Er zijn 4 slaapkamers voor 8 personen. Aan de andere kant van het huis, op 40 m afstand, heb je de mogelijkheid een andere woning te huren voor 10 personen. Maak gebruik van de boot van de eigenaar om op een van de meertjes te varen of ga kajakken in Durbuy, het kleinste dorp ter wereld. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Modave uit de 13e eeuw (18 km), het landgoed van Chevetogne (20 km) en het Kasteel van Spontin (26 km).Op het landgoed vind je een kasteel uit de 18e eeuw met bijgebouwen, 2 meertjes en een uitgestrekt bos. Op de omliggende landerijen grazen vele paarden.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Clos du Château voor 8 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specificaties: Le Clos du Château

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart