Le Chateau de Balmoral

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Chateau de Balmoral is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,677.00

SKU: 6bd834595890 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Chateau de Balmoral met Chalets.nu. Een verblijf in dit kasteel staat in het teken van luxe en comfort. In het huis zijn acht open haarden, een privézwembad, hottub, sauna, bibliotheek en pool- en pokertafel. De beheerder woont in een appartement met aparte ingang. Dit prestigieuze landhuis is in Anglo-Normandische stijl gebouwd in 1912 en 1913 in opdracht van Baron Jean de Crawhez de Witte door architect C. Castermans. Het werd lang bewoond door prominente aristocraten en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. In de Eerste Wereldoorlog werd het kasteel bezet door Generaal Ludendorff. In 1918 werd het de residentie van de kanselier Von Hertling van het Duitse rijk en vanaf 1920 van Lloyd Georges, een Engelse diplomaat.Vanaf het kasteel heb je een geweldig uitzicht over het meer van Warfaaz en de heuvelachtige omgeving van Spa. De omgeving bestaat uit veel bossen, weiden, groene valleien en authentieke dorpjes. Ook zijn er volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten; je kunt kajakken op de Amblève, wandelen, mountainbiken, vissen, paardrijden, rotsklimmen, abseilen en bij voldoende sneeuw zelfs langlaufen of skiën.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Chateau de Balmoral voor 10 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Chateau de Balmoral

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Monty
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Vieux Moulin 22
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards