Le Chalet des Fagnes

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Chalet des Fagnes is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

728.00

SKU: 9cdeefd28b3d Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Chalet des Fagnes met Chalets.nu. Het moderne Chalet is gelegen in het hart van het natuurgebied de Hoge Venen. Met zijn efficiënte inrichting van kamers is het zeer geschikt voor gezinnen en families.In dit huis beschikt u onder andere over een ontspanningsruimte met sauna en een tuin van wel 1.500 m2. Binnen bent u van alle gemakken voorzien. Het vele hout in huis zorgt voor een knusse sfeer, waar u en het gehele gezelschap zich snel thuis zult voelen. Binnen en buiten zijn diverse speelmogelijkheden voor jong en oud. Zo kunt u de competitie aangaan met een potje tafelvoetbal of -tennis en de kinderen zich uitleven op de petanquebaan of speeltoestellen in de tuin.De regio biedt veel activiteiten en bezienswaardigheden. ’s Winters zijn ski- en langlaufpistes begaanbaar en in de zomer kunt u watersporten beoefenen op het meer van Robertville en Bütgenbach. Omdat u zich in een bosrijke omgeving bevindt zijn de vele wandelroutes een echte aanrader. Bent u een cultuurliefhebber? Bezoek dan het kasteel van Reinhardstein en de nabijgelegen plaatsen Malmedy, Stavelot en Spa.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Chalet des Fagnes voor 15 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Chalet des Fagnes

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards