Le Chalet de Cherapont

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Chalet de Cherapont is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

291.00

SKU: 3a8de227682f Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Chalet de Cherapont met Chalets.nu. Zoekt u een huis om met familie of vrienden te verblijven? Dit chalet, in het hart van de Belgische Ardennen en op steenworp afstand van het Groothertogdom, is perfect voor een ieder die op zoek is naar frisse lucht. Geniet van de rust in dit chalet, gelegen aan een doodlopend weggetje en op korte afstand van het meer van Cherapont (zwemstrand, petanque, vissen en vele andere activiteiten).Geniet van een drankje op het terras in de zon terwijl u rustig wacht op de barbecue. Wat is er nu fijner op een koude herfst- of winterdag dan voor een heerlijk warm vuur te zitten?De gemeente Gouvy is omgeven door groen, bossen en heldere rivieren. Voor natuurliefhebbers is Gouvy een van de Belgische gemeenten met de meeste natuurgebieden. De vele overblijfselen in dit gebied getuigen van een rijk menselijk en architectonisch verleden.U kunt de fraaie omgeving te voet of per fiets verkennen, omdat er vele gemarkeerde paden zijn om door bossen en langs beekjes te wandelen.Er is een fietsenstalling in het chalet. Het chalet heeft een parkeerplaats.U blijft ontdekken!

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Chalet de Cherapont voor 6 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Chalet de Cherapont

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Ferme Tirou
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Droles d’écureuil