Le Bois Aux Charmes

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Le Bois Aux Charmes is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

536.00

SKU: ed6204412d9b Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Le Bois Aux Charmes met Chalets.nu. In een klein dorpje in de buurt van Durbuy, de beroemde kleine stad vol charme, is deze prachtige oude boerderij volledig gerenoveerd om u te ontvangen in het comfort en de authenticiteit. De ruime kamers zijn allemaal panelen, dat geeft warmte zoals in een chalet aan de berg. Ze hebben allemaal een wasbak. De keuken is volledig uitgerust.U zal bijzonder waarderen de prachtig overdekt terras en zijn mooi barbecue. Het is net als in de Provence !Een schommel en een glijbaan zijn beschikbaar voor de kleinere, evenals een badje, een flessenwarmer en een aankleedkussen. Het verlaten van het huis is een klein pad dat een uitstekende rit tussen de bossen en weilanden biedt. In een paar kilometer kunt u golfen, kajakken, spelen, een Ravel-fiets -circuit doen, een avonturenparcours maken, en van alle charmes van “het kleinste stadje ter wereld” Durbuy genieten.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Le Bois Aux Charmes voor 11 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Le Bois Aux Charmes

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Charmes