Landgoed Les Papillons

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Landgoed Les Papillons is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,038.00

SKU: ff2903f50945 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Landgoed Les Papillons met Chalets.nu. Dit droomhuis met sauna is het ideale vakantieverblijf voor liefhebbers van flora en fauna. Dit typisch Ardense vakantiehuis is schitterend gelegen op een open plek in een bos aan het eind van een doodlopende weg, en wordt omringd door een grote tuin met een beekje. Het gebied rond het vakantiehuis is zelfs aangewezen als ecologische zone Natura 2000. Het vakantiehuis is prachtig gerenoveerd en modern en smaakvol ingericht. U voelt zich hier direct thuis en vervelen zult u zich hier zeker niet! ’s Winters zorgt de pelletkachel voor een behaaglijke warmte en in de sauna kunt u heerlijk ontspannen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelkamer of in de zandbak. Dit vakantiehuis is vooral gericht op gezinnen en families. U bevindt zich in de regio van Baraque de Fraiture, een paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers en skiliefhebbers in de winter. Vanaf het vakantiehuis wandelt u door het bos naar de brouwerij van Achouffe. Vroeg in de ochtend of in de namiddag ziet u soms herten rond de woning. In de omgeving kunt u diverse uitstapjes maken. Neem een kijkje bij de rotsen van Hérou (5 km) of bezoek de verderop gelegen steden La-Roche-en-Ardenne en Durbuy.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Landgoed Les Papillons voor 12 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Landgoed Les Papillons

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Grange de Marcel