La Tour de Daverdisse

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Tour de Daverdisse is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

2,510.00

Boek nu uw vakantie naar La Tour de Daverdisse met Chalets.nu. In het dorpje Daverdisse ligt dit prachtige huis voor 34 personen. U krijgt het exclusief gebruik van een groot landgoed, bestaande uit een boerderijwoning en twee ruime bijgebouwen. Het huis is perfect voor grote groepen en voor kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden. Om het huis liggen talrijke wandelroutes. Het huis is vooral een heel aangenaam vakantieverblijf, maar ook voor seminars en workshops is het huis zeer geschikt. Professionele activiteiten vinden er plaats in een amicale context door de vakantiesfeer dat het geheel uitademt. Het huis is bijzonder goed geïsoleerd en voorzien van alle nodige comfort. Er zijn 12 ruime slaapkamers, een multifunctionele ruimte van 500 m2, 11 badkamers en een keuken met open haard.Wat u verwacht van de Ardennen, vindt u hier in het veelvoud. De woning ligt te midden van het grootste aaneengesloten bos van Europa en op wandelafstand van de rivieren de Lesse, de Marche en meerdere kleine bergriviertjes. Het bekende boekendorp Redu ligt op 5 km afstand.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Tour de Daverdisse voor 34 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Tour de Daverdisse

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Charmes