La Source de Manon

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Source de Manon is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

359.00

Boek nu uw vakantie naar La Source de Manon met Chalets.nu. In deze gezellige gezinsvakantiewoning in het hart van de Ardennen kunt u samen tijd doorbrengen en genieten van de prachtige omgeving, de fascinerende openhaard en het plezier van een heerlijke maaltijd.Meteen na binnenkomst ontdekt u een ruim en gezellig interieur dat u zeker zal bekoren. Deze voormalige schuur uit de vorige eeuw is volledig opnieuw ingericht door Igor, een kunstenaar-schrijnwerker uit Ferage en een fervent liefhebber van hout! Hij heeft een ware osmose tussen de mens en de natuur weten te creëren. Deze kunstenaar heeft zijn stempel op de hele vakantiewoning gedrukt, waar de natuur eveneens alom aanwezig is.De eigenaresse woont in de andere vleugel van de schuur die totaal gescheiden is van de vakantiewoning en zorgt vooral voor een hartelijk welkom.De streek biedt veel activiteiten: wandel- en ATB-tochten op bewegwijzerde routes van meer dan 150 km in het bos, paardrijdtochten op korte afstand, de Lesse afdalen in een kajak vanuit Houyet (op 3 km), bergbeklimmen op de beroemde site van Freyr (op 12 km), archeologische sites te Furfooz (op 15 km), historische en toeristische bezichtigingen van de citadellen van Dinant en Namen (op 20-25 km), de grotten van Han (op 15 km) en natuurlijk de onontbeerlijke gastronomische etappes.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Source de Manon voor 6 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Source de Manon

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Houppias
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Vieux Moulin 22
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée