La petite différence

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La petite différence is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

842.00

SKU: b32d721744b1 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar La petite différence met Chalets.nu. Dit is een schitterend appartement in het centrum van Spa. Dankzij zijn centrale ligging ben je in een mum van tijd aan het Casino van Spa of aan de voet van de unieke lift die je tot aan de Thermen van Spa brengt. Het appartement, volledig in loftstijl, is ideaal voor een romantisch uitje of een vakantie met een bevriend koppel. Je hebt toegang tot twee ruime en gepersonaliseerde slaapkamers, een comfortabele woonkamer met een gezellige open haard en een super uitgeruste keuken. Absoluut uniek is ook het dakterras, 100m² en dat helemaal privé! Bovendien staat op dit terras een authentiek ligbad, ideaal om je te verfrissen op een zonnige zomerse dag.De thermen van Spa zijn vlakbij, maar als je wil kan je ook van een lekkere massage thuis genieten (op aanvraag). De eigenaar woont ook in het gebouw en adviseert je graag tijdens je verblijf. Kortom: echt genieten begint hier!

Boek nu een heerlijke vakantie naar La petite différence voor 4 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La petite différence

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Grenier de Louise