La Pause Insolite

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

La Pause Insolite is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

391.00

SKU: 851bdc455c47 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar La Pause Insolite met Chalets.nu. De Mongoolse yurt wordt alleen verhuurd tussen mei en september.Deze 100% authentieke Mongoolse yurt, met bijbehorend meubilair, is gekocht van een Mongools echtpaar dat werkte in import-export. Het biedt gasten originaliteit, authenticiteit en een welkome verandering van de omgeving met veel aandacht voor vrijheid. Het bevat niet het moderne comfort van de 21e eeuw, maar een unieke, onvergetelijke ervaring.De Mongoolse yurt is ideaal voor natuurliefhebbers en avonturiers dankzij tal van leuke activiteiten in de omgeving. Volg het blotevoetenpad en geniet van een prachtige route die je 3 km langs de mooiste plekjes brengt. De gemeenschappelijke ruimte (gedeeld met gasten van een de Mongoolse yurt, een chalet en de authentieke caravans) is uitgerust met een trampoline, een zandbak, een vuurplek, een hangmat, spelletjes en een kiosk. Op het terrein bevinden zich veel dieren, waaronder geiten, ezels, kippen, herten, een haan en pluimvee. Naast de yurt staat een klein huisje met modernere faciliteiten en een slaapbank voor 2 personen. De yurt bestaat uit een grote ruimte omgetoverd tot een zeer comfortabele slaapkamer met authentiek meubilair, dat grotendeels samen met de yurt werd aangekocht. Omdat de yurt authentiek is, zijn er geen ramen in het dak of in de muren.Er zijn, omwille van de authenticiteit, enkel droge toiletten aanwezig. Er is geen WiFi.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Pause Insolite voor 4 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specificaties: La Pause Insolite

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart