La Maison de Flore

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Maison de Flore is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

778.00

Boek nu uw vakantie naar La Maison de Flore met Chalets.nu. Dit rustieke, comfortabele vakantiehuis ligt in klein dorpje, op elf kilometer afstand van Libin. Het vakantiehuis, dat grenst aan het huis van de eigenaar, biedt zes slaapkamers met badkamers en-suite. Ideaal dus voor een vakantie met familie. In de prachtige, moderne keuken bereidt u de heerlijkste maaltijden. Tussen de woonkamer en de eetkamer bevindt zich een inzethaard, zodat u van beide kanten naar het vuur kunt kijken. Er is een schaduwrijk terras en een barbecueruimte. De tuin van het vakantiehuis is deels privé, een ander deel wordt, evenals het op 30 meter afstand gelegen buitenzwembad en het gedeelte met buitenspellen voor de kinderen, gedeeld met de gasten van een ander vakantiehuis. Het vakantiehuis is vooral gericht op gezinnen en families. Let op: Honden zijn niet toegestaan in het zwembad!In Libin en Libramont (11 km) kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Hier vindt u ook restaurants. In de directe omgeving van het vakantiehuis maakt u de prachtigste wandelingen. Maar deze regio heeft nog veel meer te bieden. Bezoek de grotten van Han-sur-Lesse (18 km), ga kajakken op de rivier de Lesse of de rivier Semois of neem een kijkje in Redu (15 km) met haar leuke boekwinkels.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Maison de Flore voor 14 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Maison de Flore

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Charles Quint
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Honnay
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards