La Maison de Célestin

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Maison de Célestin is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

523.00

Boek nu uw vakantie naar La Maison de Célestin met Chalets.nu. Wie wil er niet genieten van de perfecte combinatie van rustiek en modern? In deze woning komen deze twee eigenschappen volkomen samen. Gebouwd in de 16e eeuw ademt de woning de sfeer van weleer. Ook na een renovatie is dat karakter bewaard gebleven. Maar binnen die ambiance is er voor gezegd dat het de moderne mens aan niets ontbreekt. Zo zijn de badkamers en de gehele keukeninrichting nieuw, met onder andere keramische kookplaten. Rond het huis ligt een tuin waar nu en dan een buurman op zijn tractor voorbijkomt. Er is een mooi aangelegd terras en doordat u vrijwel overal rondom het huis kunt zitten, kunt u ook zelf kiezen of u zon of schaduw wilt.Behalve wandelen en fietsen, valt er vanuit de woning nog veel meer te ondernemen. Denk aan Malmédy, Spa, Coo (met Plopsa en de waterval), maar ook het noorden van Luxemburg. Allemaal op ongeveer een half uur rijden. Interessant zijn ook de vele monumenten en de musea gewijd aan het beruchte Ardennenoffensief.De huiseigenaresse, die 200 meter verderop nog een huis heeft, kan op verzoek culinaire avonden over gezonde voeding voor u organiseren. Daarnaast verzorgt ze, uiteraard alleen indien gewenst, wandelingen met picknick.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Maison de Célestin voor 9 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Maison de Célestin

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos