La grémille 29 personnes

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La grémille 29 personnes is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

2,201.00

Boek nu uw vakantie naar La grémille 29 personnes met Chalets.nu. Op zoek naar een huis om samen met vrienden of familie te relaxen, om uw werkgroep, uw club of vereniging te ontvangen? Deze gite is zonder twijfel de ideale plek! Net gerenoveerd in een eigentijdse stijl, dompelt de villa u onder in een harmonieuze en karaktervolle inrichting.Andere troef: de bevoorrechte ligging, in het hart van de Semoisvallei en halverwege tussen de Abdij van Orval en het kasteel van Bouillon. Dit prachtige huis heeft een uitzonderlijke sfeer en is van alle gemakken voorzien voor een aangenaam verblijf.De schitterende regio van Florenville staat bekend om de mooie plekjes en landschappen, de charmante dorpjes en gehuchten, de uitgestrekte bossen en de mooie Semoisvallei. Een uitnodiging om afstand te nemen in de frisse buitenlucht!Het is verboden om in huis te roken!Wacht dus niet langer …

Boek nu een heerlijke vakantie naar La grémille 29 personnes voor 29 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La grémille 29 personnes

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Charles Quint