La Grande Randonnée

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Grande Randonnée is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

734.00

Boek nu uw vakantie naar La Grande Randonnée met Chalets.nu. Vlak voordat je bij deze woning aankomt, zal je even het gevoel bekruipen dat je van adel bent en op je kasteel aanrijdt. Het gietijzeren hek dat je passeert, de oprijlaan, de voormalige stallen aan je linkerhand: alles wekt de indruk dat je op een landgoed arriveert. Is dat ook zo? Wel, een kasteel is het misschien niet, maar je verblijft wel degelijk in een mooie vakantiewoning. Een deel van deze woning is ook apart te huur als BE-1422. Het andere deel is recentelijk compleet gerenoveerd en samen vormen ze deze prachtige groepsaccommodatie. Juist omdat hij uit twee delen bestaat die beide geheel zelfvoorzienend zijn en eigen ingangen hebben, is hij zeer geschikt voor gezelschappen die onderling nog wat privacy willen hebben. Buiten is er nog meer moois, want er is een overdekt terras. En als je hier ontbijt, luncht of dineert, doe je dat met uitkijk over de velden. De landelijke ligging wordt nog benadrukt doordat je zelf ook een bezienswaardigheid bent en wel voor de buurdieren.De woning ligt in een gehucht nabij Vielsalm, in het hart van de Ardennen. Alle natuurlijke en culturele schoonheid ligt dan ook binnen hartbereik, lopend, wandelend of met de auto.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Grande Randonnée voor 16 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Grande Randonnée

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Herbes de Maredsous
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Bon Repos