La Grande Conciergerie

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Grande Conciergerie is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

784.00

Boek nu uw vakantie naar La Grande Conciergerie met Chalets.nu. La Conciergerie ligt verscholen in het karakteristieke dorp Hastière, niet ver van Dinant en langs de Maas. De conciërge heeft een prachtig buitenzwembad en een prachtige tuin die zorgen voor een onvergetelijk verblijf in een betoverende omgeving. Het huis bestaat uit twee eenheden rug aan rug met veel slaapkamers, twee woonkamers eetzalen, maar zijn te klein om er allemaal samen te eten.In de regio kun je Dinant bezoeken (bijvoorbeeld de indrukwekkende burcht), wandelen langs gemarkeerde wandelpaden, genieten van een strand dat vlakbij aangelegd is aan de oevers van de Maas of één van de vele sporten beoefenen die de streek te bieden heeft, zoals mountainbiken, tennis, kayak of vissen.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Grande Conciergerie voor 13 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Grande Conciergerie

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard