La Fleur des Bois

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Fleur des Bois is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

588.00

Boek nu uw vakantie naar La Fleur des Bois met Chalets.nu. Achter het vakwerk van dit huis gaan heel wat geheimen schuil! Met zijn gezellige sfeer, karaktervolle meubels en moderne apparatuur valt dit huis in de smaak bij iedereen die op zoek is naar authenticiteit. De grote tuin vol bloemen en bomen en het overdekte terras met haard zorgen zomer en winter voor een aangenaam verblijf!De woning is een prima uitvalsbasis om uitstapjes in de omgeving te maken.Bezoek het levendige Malmédy, met haar gezellige restaurants, cafés en winkels. Watersportliefhebbers kunnen hun hart op halen in het merengebied van Robertville en Bütgenbach. Echte aanraders zijn de abij van Stavelot en het kasteel van Reinhardstein, dat is gelegen aan het meer van Robertville.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Fleur des Bois voor 7 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Fleur des Bois

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Grenier de Louise