La Ferme du Couchant

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Ferme du Couchant is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

287.00

SKU: dc7bcf35c304 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar La Ferme du Couchant met Chalets.nu. Ontdek dit typische streekhuis met vakwerkelementen, vermoedelijk gebouwd rond 1820. Kom genieten van authenticiteit en charme in een groene omgeving en ervaar de rust en stilte van de groene Ardennen.In 2012 zijn de grondige renovatiewerken afgerond. Dankzij de overwogen keuzes en smaak van de eigenaren, vindt u in de vakantiewoning de perfecte combinatie tussen behoud van originele structuren en een hedendaagse inrichting. Daardoor voldoet de woning zeker aan de normen en verwachtingen van deze tijd.Aan de achterkant van dit lange gebouw, dat oorspronkelijk een boerderij was, loop een riviertje en kunt u genieten van de zuidgerichte tuin. Privacy is gegarandeerd door de groene beplanting in de tuin en aan de overkant van de rivier. Bovendien ligt het huis in het hart van een minuscuul gehuchtje, dat een lange geschiedenis kent. Het oude kasteel dat het zicht domineert, dateert van de Middeleeuwen: u waant zich zo terug in die tijd. Het vakantiehuis ligt temidden van beschermd natuurgebied, vol bewegwijzerde paden, historische locaties en opmerkelijke landschappen. Over het kleine straatje dat voor de voordeur ligt, komt bijna geen verkeer. Het weggetje brengt u zo langs velden en bossen in Beauraing of tot bij het schitterende kasteel van Lavaux Sainte Anne.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Ferme du Couchant voor 7 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Ferme du Couchant

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lisière du Bois
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Forge
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Vieux Moulin 22