La Ferme Claudlisse

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Ferme Claudlisse is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,240.00

Boek nu uw vakantie naar La Ferme Claudlisse met Chalets.nu. Laat je niet in de luren leggen door de, overigens fraaie, buitenkant: dit is een zeer groot en ruim huis en daarmee uiterst geschikt voor groepen. De hele woning ademt de typisch Ardense stijl, van het vele houtwerk in wanden en plafonds tot de natuurstenen muren. Het oude Ardenner leven wordt nog benadrukt door de oude stijl van de keuken, die onder dat uiterlijk echter zeer moderne apparatuur bevat. Zoals heel de woning in luxe en moderne voorzieningen voor geen enkel huis onderdoet. Maar je beleeft het hier alsof de tijd heeft stil gestaan, alsof de lampen kaarsen zijn en alsof het eten bereid wordt op het antieke, nu decoratieve, houtfornuis.Ennal behoort tot de gemeente Vielsalm waar in de omtrek van alles te beleven is, zoals Sunparks, waterfietsen op het meer, Plopsa-Coo, de historische centra van Malmedy en Stavelot en F1-circuit van Francorchamps. In het dorpje zelf wordt het authentieke Sallers rund gekweekt op de naastgelegen Ferme Claudlisse. De omgeving is rustig en landelijk en daarmee zeer geschikt voor het maken van lange wandelingen.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Ferme Claudlisse voor 11 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Ferme Claudlisse

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Honnay