La Clé des Champs

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Clé des Champs is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

544.00

Boek nu uw vakantie naar La Clé des Champs met Chalets.nu. Dit ruime en zorgvuldig onderhouden vakantiehuis ligt op een rustige locatie, aan de rand van het bos in het plaatsje Picheux. Het huis beschikt over een gezellige, comfortabele inrichting en u kunt hier genieten van de aangename landelijke sfeer. De parterre is via een trap te bereiken. De grote tuin is ideaal voor kinderen, hier kunnen ze heerlijk spelen. Voor de 2 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond moeten nog 6 treden extra worden genomen.Het uitzicht is prachtig, elke seizoen biedt nieuwe kleuren en sferen. De ligging maakt het een ideale uitvalsbasis voor het maken van mooie wandelingen met het hele gezin.In de omgeving kunt u verschillende sporten uitoefenen zoals: zwemmen, quad rijden, mountainbiken, kajakken, vissen, rodelen, langlaufen of skiën. De eigenaren kunnen u van alle belangrijke informatie met betrekking tot de culturele- en sportieve activiteiten in de omgeving voorzien.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Clé des Champs voor 12 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Clé des Champs

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Monty
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Zen-it