La Belle Jardinière

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

La Belle Jardinière is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

625.00

Boek nu uw vakantie naar La Belle Jardinière met Chalets.nu. Op 5 km. van het centrum van La Roche en Ardenne ligt deze charmante boerderij, gerenoveerd met behoud van zijn Ardennse karakter en perfect als gezellige ontmoetingsplaats voor gezinnen. Comfortabel en met een zeer uitgebreide uitrusting. Jongeren kunnen zich uitleven in de speelzaal, ontspannen in de wellness-ruimte (sauna en massage zetels) of wandelen in het nabijgelegen bos. Voor de kleine kinderen is er een grote omheinde tuin waar ze heerlijk kunnen spelen. Senioren kunnen goed genieten van het terras op het zuiden en de comfortabele ligstoelen. De goed uitgeruste woonkeuken is geschikt voor elke culinaire creaties. De ideale plek om te genieten van een welverdiende vakantie.Kenmerken:Gezien rust in dit dorp, is geen loon gegeven aan groepen jongeren.Twee van de drie slaapkamers op de eerste verdieping staan met elkaar in verbinding, maar elk heeft zijn eigen uitgang. De kamer met eigen terras is voorzien van een tweepersoonsbed en een mezzanine met een tweepersoonsbed. De babybedjes zijn geschikt voor “baby’s” jonger dan 2 jaar.Het is verboden in de slaapmers te roken.

Boek nu een heerlijke vakantie naar La Belle Jardinière voor 12 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: La Belle Jardinière

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Ferme Tirou