Koetshuis Appartement

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Koetshuis Appartement is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

279.00

Boek nu uw vakantie naar Koetshuis Appartement met Chalets.nu. Lang geleden was dit een plaats waar koetsiers een maaltijd en een bed voor de nacht kregen. En eigenlijk heeft het die functie nog steeds, hoewel de koetsiers tegenwoordig vakantiegangers zijn en ze doorgaans wat langer blijven. Een deel van het oude koetshuis, gebouwd in 1738, is een groepswoning annex hotel geworden, een ander deel bestaat uit drie appartementen. De heerlijke, authentieke uitstraling, met veel hout en natuursteen, is bewaard gebleven, zoals u direct zult merken wanneer u het terrein op rijdt. Maar dat betekent allerminst dat u hier geen comfort zult hebben, integendeel zelfs. het appartement bevindt zich op de eerste etage en is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht om aan alle moderne eisen te voldoen.Hoewel het complex dicht bij het centrum van Robertville ligt, is het gericht naar de groene heuvels, waardoor een gevoel van rust en landelijkheid bij u zal overheersen. Het meer van Robertville ligt op een steenworp afstand en de omgeving, de Hoge Venen, biedt alle gelegenheid voor wandelingen en fietstochten. En dan zijn leuke plaatsen als Spa en Monschau ook nog goed te bereiken.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Koetshuis Appartement voor 5 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Koetshuis Appartement

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Grenier de Louise
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie