Jean François Couture

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Jean François Couture is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

319.00

SKU: 006edc2ae965 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Jean François Couture met Chalets.nu. Deze accommodatie ligt in de schaapsboederij, die vernoemd is naar Jean François Couture, geboren op 11 juni 1783 te Macon. Het is tijdens het werk op het land dat hij een pot met goud opgroef; een zeer grote hoeveelhied Romeinse muntstukken stroomden tevoorschijn uit de aardewerken pot. Het ging om koperen en bronzen munten. Alles bijelkaar woog deze schat meer dan 120 kg en telde meer dan 50.000 stukken.De woning is gezellig en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een parking aanwezig en heeft u de beschikking over airconditioning op de eerste verdieping. De tuin, met barbecue, deelt u met andere gasten.In de omgeving vindt u de bossen van Rance, het natuurreservaat van Virelles en de beroemde stuwdam van de Eau d’Heure. Sportievelingen kunnen genieten van prachtige wandelingen, maar ook kiezen uit vele watersportactiviteiten in Cerfontaine, waar ook vliegsporten te beoefenen zijn. Erg bijzonder is de nabijheid van de mooie, historische stad Chimay en haar beroemde abdij.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Jean François Couture voor 4 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Jean François Couture

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Trois Canards
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur