Herberg Grand Bru

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Herberg Grand Bru is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

939.00

Boek nu uw vakantie naar Herberg Grand Bru met Chalets.nu. Deze zeer ruime groepswoning staat op een camping, maar is geheel afzonderlijk te huur. In de grote eetruimte is er veel aandacht aan besteed om het gezellig te maken en dat is uitstekend gelukt: bij binnenkomst overvalt je direct het gevoel thuis te komen. Als het mooi weer is kun je met zijn allen eten of een drankje nuttigen op het grote privé-terras. Mocht je geen zin hebben om zelf te koken, dan kun je gebruik maken van het aanpalende restaurant. De enthousiaste eigenaars hiervan, die ook je gastheer en -vrouw van de woning zijn, zullen je met alle liefde een pizza of iets anders voorschotelen. Op verzoek kan er zelfs een buffet verzorgd worden. Met name ’s winters biedt deze met veel hout ingerichte ruimte letterlijk en figuurlijk een warme ambiance, bijvoorbeeld ook voor een afzakkertje. Voor kinderen is het leuk dat de speeltoestellen en de trampoline van de camping gebruikt mogen worden. En ook de visvijver en de petanquebaan zijn voor je beschikbaar.In de nabijheid is er veel moois. Natuurlijk de natuur die tot wandelingen en fietstochten uitnodigt, maar ook het beroemde, middeleeuwse Durbuy met zijn winkeltjes en restaurants.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Herberg Grand Bru voor 45 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Herberg Grand Bru

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Houppias
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Charmes
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Martin Pêcheur