Gite dans le Bois

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Gite dans le Bois is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

1,761.00

SKU: 006c126b34e9 Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Gite dans le Bois met Chalets.nu. Dit vakantiehuis in Spa ligt midden in het bos, op maar 800 m van het centrum van Spa. Het uitzicht vanuit de woonkamer, eetkamer en saunaruimte is werkelijk adembenemend. De grote raampartijen bevinden zich aan de zuidzijde, waardoor het altijd aangenaam warm is in deze groepsaccommodatie. De hele familie zal zich hier prima vermaken. Er is een speelkamer met televisie, waar men enkel dvd’s mee kan kijken. De kinderkamers beschikken over een klimrek om in de bovenste bedden te komen. Voor de volwassenen zijn er diverse zithoeken in de originele woonkamer en een bar voor de late uurtjes. In de sauna- en jacuzziruimte kunt u zich totaal ontspannen met uitzicht op de beboste heuvels. De badkamerwanden zijn bekleed met prachtige mozaïeken naar eigen ontwerp van de eigenaresse. De keuken is zeer doelmatig ingericht, waarbij leuke details uit het verleden bewaard zijn gebleven. Bij de woning ligt een eigen terras met barbecue en tuinmeubelen. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het bosperceel, waar ook een paar speeltoestellen zijn geplaatst. Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.De eigenaar biedt de mogelijkheid om ritjes met zijn ezeltjes te maken tegen betaling. Hij kent de streek als zijn broekzak en u zult zeer onverwachte plekjes tegenkomen. Vanuit deze vakantiewoning in Spa kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken en bent u in een mum van tijd in het centrum van Spa. Met de auto is het maar 1,8 km naar de bekende Place Verte en het Casino.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Gite dans le Bois voor 24 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Gite dans le Bois

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Charles Quint
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau