Fermette de Lamerlé

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Fermette de Lamerlé is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

720.00

SKU: e455af621b3b Categories: , , , , Tags: , , ,

Boek nu uw vakantie naar Fermette de Lamerlé met Chalets.nu. Zoekt u een huis om met familie of vrienden te verblijven?Als u op zoek bent naar een flinke portie frisse lucht, dan is deze oude boerderij in Rogery (Gouvy) midden in de Belgische Ardennen en vlakbij Luxemburg perfect gelegen. Geniet van de absolute rust in dit gezellige vakantiehuis midden in de natuur.De eigenaren hebben het vakantiehuis stijlvol ingericht en smaakvol verbouwd. De kamers zijn ruim en gezellig. U kunt uw fietsen stallen in een ruimte die afgesloten kan worden.Geniet van een drankje in de zon op het terras of in de enorme tuin terwijl u rustig de barbecue afwacht. Wat is er aangenamer op een koude herfst- of winterdag dan de sfeer van een open haardvuur?De gemeente Gouvy is omgeven door groen, bossen en heldere rivieren. Voor natuurliefhebbers is Gouvy een van de Belgische gemeenten met de meeste natuurgebieden. De vele overblijfselen in dit gebied getuigen van een rijk menselijk en architectonisch verleden.U kunt genieten van het landschap en de natuur op de fiets, mountainbike of te voet.Veel reisplezier!

Boek nu een heerlijke vakantie naar Fermette de Lamerlé voor 15 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Fermette de Lamerlé

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Ferme Tirou
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Charmes
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Moulin de Denée