Droles d’écureuil

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Droles d’écureuil is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

372.00

Boek nu uw vakantie naar Droles d’écureuil met Chalets.nu. Het chalet beschikt over een moderne woonkamer met zitbank, eethoek en moderne keuken. De slaapkamer met dubbel bed is aan de achterkant gelegen en beschikt over een groot schuifraam met zicht op de natuur. De kinderkamer heeft een stapelbed en een DVD speler. De woonkamer is voorzien van zeer grote ramen die uitgeven op een zeer ruim terras. Alles is voorzien om optimaal te genieten van de rust en de natuur, vandaar dat het terras ook niet voorzien is van een leuning, waardoor het minder geschikt is voor heel kleine kinderen. De woning heeft een zeer moderne keuken, maar geen tv en geen internet. Puur rust en natuur, met veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Bij sneeuwval zijn sneeuwkettingen meestal noodzakelijk. De woning heeft geen extra energiekosten, door gebruik van zonnepanelen, vloerverwarming en extra isolatie.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Droles d’écureuil voor 4 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Droles d’écureuil

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Villa d’Orchimont
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Les Peupliers de la pecherie
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Lisière du Bois