Domaine Golden Lakes Village 4

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Domaine Golden Lakes Village 4 is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

681.00

Boek nu uw vakantie naar Domaine Golden Lakes Village 4 met Chalets.nu. De vrijstaande of geschakelde villa’s op Domaine Golden Lakes Village zijn een klasse apart. Een uitstekende kwaliteit met alle denkbare luxe die je je kunt wensen. Er zijn zes verschillende types, waardoor er voor ieder wat wils is. Zo is er één type 4-pers villa (BE-4689). Drie verschillende type 6-pers. villa’s. Een comfort villa (BE-1921), een villa met privé sauna (BE-3604) en een kindvriendelijke villa (BE-3605). Dit laatste type ligt niet aan het water, heeft een vlak terras waardoor de kinderen zo de “tuin” in kunnen lopen en beschikt over kindermeubilair, een traphekje, wat kinderspeelgoed en de kinderkamer is kindvriendelijk ingericht. Alle 6-pers. villa’s beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met bad en één met douche en twee aparte toiletten. Er zijn ook twee verschillende varianten 8-pers. villa’s. Een comfort villa (BE-3606) en een villa met privé sauna (BE-3607). Alle 8-pers. villa’s beschikken over vier slaapkamers en drie badkamers. Alle villa’s beschikken over een openhaard (behalve de BE-3605), balkon bij de ouderslaapkamer op de 1ste etage (behalve bij de BE-3605) en een terras met tuinmeubilair. Het terras bereik je via een grote schuifpui, waardoor je binnen met buiten verbindt. De sauna bij de BE-3604 en BE-3607 bevindt zich direct aan het terras en bereik je dus “buitenom”. Een luxe en comfortabel onderkomen waar je helemaal tot rust zult komen.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Domaine Golden Lakes Village 4 voor 8 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Domaine Golden Lakes Village 4

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Monty
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Trou du Renard