Domaine De L’Ecureuil 1

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Domaine De L’Ecureuil 1 is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

170.00

Boek nu uw vakantie naar Domaine De L’Ecureuil 1 met Chalets.nu. In een prachtig gebied, een ware oase van rust en natuur, ligt dit domein met een mooie dependance, verdeeld in 6 appartementen. Alle appartementen kunnen gebruik maken van de grote tuin. Vanaf het domein heb je direct toegang tot de rivier de Ourthe (200 m). Een ideale plek voor liefhebbers van rust, lange wandeltochten en natuur.De Ourthe bestaat uit de samenvloeiing van de oostelijke en de westelijke Ourthe, en is een belangrijke inkomstenbron voor de omgeving. Er zijn meerdere kano- en kajakverhuurbedrijven en als het waterpeil hoog genoeg staat, kun je zelfs raften in de buurt van La Roche-en-Ardenne.Het kleine maar prachtige historische centrum van Durbuy heeft enkele unieke winkeltjes en je vind er gezellige cafés en bijzonder goede restaurants. De oude geplaveide smalle straatjes vergroten het knusse gevoel van de stad. Alles in het centrum van Durbuy ademt de oude gezellige sfeer van lang vervlogen tijden. Net buiten het oude centrum van Durbuy is een groot parkeerterrein vanwaar je gemakkelijk naar het centrum kan toelopen.Voor wat meer actie, kun je je uitleven bij Durbuy Adventure (5km), waar je een keuze hebt uit meer dan 60 verschillende activiteiten. De golfliefhebber kan terecht op verschillende golfbanen in de omgeving, behorend tot de mooiste van de Ardennen.Het domein is te bereiken via een onverharde en onverlichte weg.Huisdieren: max.3; € 3 / dier / nacht (Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven)

Boek nu een heerlijke vakantie naar Domaine De L’Ecureuil 1 voor 2 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specificaties: Domaine De L’Ecureuil 1

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Weekend ardennen
Logo
Shopping cart