Cour d´Aix – app. 8 & 9

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Cour d´Aix – app. 8 & 9 is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

499.00

Boek nu uw vakantie naar Cour d´Aix – app. 8 & 9 met Chalets.nu. Nabij de prachtige plaats Richelle, hoog op de rotsen boven de Maas ligt deze monumentale carré-boerderij. De appartementen zijn ideaal gelegen voor een dagje uit naar het Nederlandse Maastricht of het Belgische Luik. Deze tussenwoningen zijn gerenoveerd en de karakteristieke elementen zijn goed bewaard gebleven. De appartementen beschikken over een begane grond en een eerste verdieping. Er is een gezamenlijke ruimte met wellnessgedeelte. Hier bevinden zich de infraroodsauna, Finse sauna en een zonnebank, allemaal beschikbaar tegen betaling. Het is bij de eigenaar mogelijk om verschillende services bij te boeken zoals het huren van hand- en theedoeken, fietsverhuur of een ontbijt. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine. Er is digitenne televisie aanwezig. Op twaalf kilometer afstand vindt u de Limburgse stad Maastricht. Hier vindt u mooie bezienswaardigheden zoals de Sint-Servaasbasiliek of het Vrijthof. Twaalf kilometer zuidelijk ligt de stad Luik met gezellige winkels en barretjes, het Paleis van de Prinsbisschoppen of het indrukwekkende treinstation Luik-Guillemins. Vanaf uw vakantieverblijf kunt u ook het drielandenpunt Vaals, de Duitse stad Aachen of het Belgische Tongeren bezoeken. U geniet hier van een heerlijke en culturele vakantie nabij 3 verschillende landen.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Cour d´Aix – app. 8 & 9 voor 8 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Cour d´Aix – app. 8 & 9

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Grange de Marcel
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
La Vue Magnifique
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau