Cour d´Aix – app. 16 & 17

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0

Cour d´Aix – app. 16 & 17 is nu voordelig online te boeken via Chalets.nu. Bekijk de actuele beschikbaarheid via bijgaande link.

629.00

Boek nu uw vakantie naar Cour d´Aix – app. 16 & 17 met Chalets.nu. Het idyllische dorp Richelle beschikt over een monumentale carré-boerderij waar zich diverse appartementen bevinden, ieder met een verdeling op de begane grond en de eerste verdieping. Deze mooi gerenoveerde appartementen zijn zeer karakteristiek en dat ziet u terug in het metselwerk, de hoge plafonds en de fraaie houten draagbalken. Naast het comfort dat deze appartementen bieden, is er ook een gezamenlijke ruimte waar u kunt relaxen. Hier vindt u een infrarood en Finse sauna en een zonnebank. Het is mogelijk om bij de eigenaar hand- en theedoeken te huren. Ook kunt u bij de eigenaar terecht voor het huren van fietsen en op verzoek en tegen betaling verzorgt de eigenaar ook een ontbijt. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine. In de appartementen is digitenne aanwezig. Ook kunt u het hele jaar door een midweek of een weekend reserveren. U verblijft hier in de directe nabijheid van de rivier de Maas. In de omgeving kunt u verschillende steden bezoeken. Zo kunt u naar het Nederlandse Maastricht, het Belgische Luik of het Duitse Aachen. Alle drie de steden zijn zeer interessant en bieden veel winkels, restaurantjes, barretjes en bezienswaardigheden. Een andere mogelijkheid in de omgeving is het drielandenpunt Vaals.

Boek nu een heerlijke vakantie naar Cour d´Aix – app. 16 & 17 voor 10 personen in België. Heerlijk genieten van een weekendje Ardennen begint hier!

Specification: Cour d´Aix – app. 16 & 17

Aanbieder

Aantal personen

Plaats

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Un petit coin de chateau
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Le Grenier de Louise
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
En Face du Château